THE BEST SIDE OF הרמת סינוס

The best Side of הרמת סינוס

The best Side of הרמת סינוס

Blog Article

הרמת סינוס – הליך מקדים להשתלת שיניים כאשר עובי העצם לא מספיק להחדרת שתל

מדד המושקף את השירות של החברות בענף. הציון מחושב כממוצ'ע טל הרכיבים הבאים

חשוב מאוד לפנות ללא דיחוי אל המרפאה בה בוצע ההליך בכל מקרה של חשד לבעיה, כך למשל אם יש עליה בחום העלולה להעיד על התפתחות דלקת, במקרה של כאבים חזקים יותר מאלה שנאמר לנו שעשויים לפקוד אותנו ועוד. 

תופעות אלה חולפות על פי רוב מעצמן, ניתן להקל על אי נוחות באמצעות צינון האזור בקרח. 

ראש מורם- בתקופה הקרובה לאחר הניתוח מומלץ לא לכופף את הראש, להימנע מנסיעה למקומות גבוהים, צלילה ולישון עם ראש מורם.

שלבי הניתוח מתבצעים כך: תחילה חותכים את רקמת החניכיים שנמצאת ליד השיניים הטוחנות וליד הטוחנות הקדמיות. לאחר מכן, מרימים את הרקמות וחושפים למעשה את העצם. תהליך זה משאיר באותה עצם חלל קטן קרא עוד שלתוכו תושתל העצם החדשה.

השקענו משאבים ובנינו תשתית חדשנית ומזמינה, המשלבת נוחות עם מכשור מהמתקדם בעולם.

טיפות אף- יש להתחיל להשתמש במשך שבוע בטיפות אף מסוג אוטריוין או אלרין במינון של שתי טיפות בנחיר בצד המנותח או בהתאם להוראות הרופא.

ד”ר ניצן שלזינגר הוא רופא שיניים מצטיין אשר מבצע הליך הרמת סינוס א-טראומטית בשיטה זעיר-פולשנית. עוד על אודות ד"ר ניצן שלזינגר

אם אתם נמנים על מי שצריכים הרמת סינוס כדי לאפשר השתלת שיניים חשוב מאוד שתבחרו מרפאה לה ניסיון רב והצלחות מוכחות בביצוע הליכי הרמת סינוס בשיטה הפתוחה והסגורה.

קיימות שיטות שונות לבצע את הנ"ל באמצעות מיכשורים מתקדמים ושיטות חדשות, כגון שתלים מיקרו-כירורגיים, שתלים אלכסוניים ועוד.

 הרמת סינוס מבצעים כאשר נעקרו שיניים בצד האחורי של הלסת העליונה ונותרה עצם לסת דקה ליד הסינוס, שהוא חלל שקיים בעצם הלסת העליונה.

הסיבוך הנפוץ הוא התפתחות של "סינוסיטיס אקוטית" מספר ימים או שבועות לאחר הניתוח. התופעה מלוות בחום, בלחץ במערות האף מתחת לעין ובתחושה לא נעימה. טיפול אנטיביוטי ייחודי ומתאים יכול להיות הפתרון, אך לפעמים יהיה צורך בהתייעצות עם רופא אף אוזן וגרון.

התקשרו למרפאה שליחת בקשה להתייעצות למה בחרנו ברופאים האלו? למה בחרנו ברופאים אלו רופאים מומלצים מהסיבה שלכם לחפשו אותם בעזרת החיפושים שלכם.

Report this page